maanantai 18. maaliskuuta 2013

Vauhdikas vuosi!

Melkein jo hautasin koko jutun. Ei ole aikaa, väsy ja kaikkea muuta keksittyä, mutta nyt aurinko pilkottaa taivaalta ja ilmassa alkaa olla kevättä! Ja niin vaan, se saa taas Heinäkettuun eloa.

Vuosi on ollut vauhdikas ja paljon on tullut uusia kuvioita. Uusi työ haasteineen, koulumaailmaan tutustuminen esikoisen aloittaessa koulun ja haaveet omasta ajasta! Ajattelin kirjoittaa kelauksen tästä vuodesta ja näin huomata, että olen sittenkin saanut jotain aikaan!

Kanat on olleet tämän mamman terapiakanoja, niin kuin jo vuosi sitten kirjoittelin. Tiput kasvoivat hujauksessa ja kuuden katraasta neljä alkoi kiekumaan. Siinä sitä sitten ihmeteltiin ja kuunneltiin kunnon kailotusta! Lopulta kukkopojat muuttivat väljemmille vesille huutelemaan ja meille jäi rouvat poutapilvi ja Lumihelmi.


Poutapilvi ja Lumihelmi  



Loppukesästä odoteltiin ensimmäistä munaa, kun kuuta nousevaa. Ja voi sitä riemua, kun Poutapilvi pyöräytti ensimmäisen munan! Sitä sitten esiteltiin jokaiselle naapurille ja eihän sitä voinut edes syödä ensimmäiseen viikkoon!


Kuka saa pitää ekaa munaa..


  
ENSIMMÄINEN!

Kesä oli myös puutarhanhoitoa ja ylpeänä voin esitellä satoa kasvihuoneesta ja kukkarintamalta. Tällä hetkellä on taas uudet taimet kasvamassa ikkunalla ja odotus on suuri. Voi kun lumet pian sulaisi pois ja pääsisi tuoksuttamaan mullan tuoksua.

kanalan kukkia.


Kasvihuoneen satoa.

Käsitöitä ja piirtämistä olen ujuttanut aika ajoin johonkin väliin. Se tuo niin suurta iloa ja saan järjesteltyä ajatuksiani. Mieli lepää värien maailmassa!

Tallipihalla

 Kesällä Heinäkettu vieraili Vivamon Lastenkylässä, Hämeenkyrön Maisemakahvilassa ja Tallipihalla. Ja sehän on jo ihan hienosti! Välillä iskee niin lujasti ajatus, että en saa mitään aikaiseksi..

Mjau!
kissanpojat
Saimi Hämeenkyrössä
Suojelusenkeli






















Syksyllä olin esillä Tampereella Tammelakeskuksen vitriineissä ja sinne sain koottua tosi kivan jutun. Enkelin syyspuuhat ja ketunpojan talvi. Suuret kiitokset kaikille näyttelytilojen tarjoajille!!

Talvella koin taas suurta väsymystä pimeästä ja arjen pyörittämisestä. Tekeminen tuntui takkuavan ja mikään ei tuntunut lähtevän liitämään, niin kuin aina ennen tekemisen kautta. Niinpä Heinäketun tekemiset on olleet talviunilla.
Töissä sentään sain kynän liitämään ja joulunalla lapset saivat eläinkatraan joulukalenterin kautta.

Joulun taikaa

Muutamat tilaustyöt sain sentään tehtyä. Tässä herra Hau. Hän ilostuttaa emäntäänsä jo uudessa kodissa.

Hellou!
Kevään tämä mamma on imenyt itseensä aurinkoa, aina kun se näyttäytyy ja jolkotellut pitkin metsiä pilkkukaverin kanssa.
Ai niin! Nyt meillä kuuluu taas piipitystä. Kanakatras kasvoi ja kolmenpäivän ikäiset tiput Toffo ja Rusina kasvaa emojen lämmössä! Ihanaa ja aurinkoista kevättä!

Toffo ja Rusina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti