torstai 12. tammikuuta 2012

ABC kissa kävelee..

"Äiti..Sä taidat olla aikas herkkusuu." Tokaisee kolmevuotiaani, kun taas kerran rapistelen suklaarasiaa kaapin ylähyllyltä. Ja niinhän minä olen. Ei siitä mihinkään pääse! Taidan vielä periyttää mokomaa himoa eteenpäinkin, kun eskarilaisemme sai päiväkodissa joulunimekseen Nelli Namimelli. Herkkusuita koko perhe!

Tällaisiä elämän nautiskelijoita taitavat olla myös naukuvat ystävämme kissat. Itse olen niin sanottu koiraihminen, mutta löytyy minusta se kissanainenkin! Jotain hauskaa ja kiehtovaa näissä eläimissä on, kun sen niin usein piirrän tai lisään jonnekin. Kyllä kissa pitää olla!
Vintissä on tänään aikas naukuna käynytkin, kun olen neulahuovannut oikeaa kissa-armeijaa. Aika unista väkeä tosin ovat olleet, mutta eksyi joukkoon muutama pirteäkin lemmikki.

Pikkukisut
Vielä täytyy mietintämyssy asettaa päähän ja lähteä lenkille hakemaan ideaa "nopeutustekniikalle", jos hiukan  helpommin saisin kisut synnytettyä! Ilohan näitä on silti katsella ja haaveilla kissanpäivistä. Lumipyryn täyteistä päivää kaikille!

Lemmikit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti